Termékek

SPYDERCO Manix 2
Kategória: Bicskák >> Mindennapokra
(TK: C101GP2)

  • Penge hossza: 86 mm
  • Penge vastagsága: 3 mm
  • Penge anyaga: 154CM
  • Markolat Anyaga: G-10
  • Súlya: 143 g
  • Teljes hossza: 203 mm
Akciós ár: 45 475 Ft
(Netto: 35 807 Ft)
Régi ár: 53 500 Ft
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 4-7 munkanap
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

A sikeres összecsukható kés receptje: végy egy strapabíró zárat, adj hozzá egy különleges, szénacél pengét, gyártsd le nagyfokú precizitással a coloradói Goldenben, végül adj hozzá egy csipetnyi amerikai újító szellemet. Ezeknek a hozzávalóknak az elegyébõl áll a Manix2, ami minden idõk egyik legerõsebb Spyderco kése.

A Manix2 a Spyderco által szabadalmaztatott golyós zárral (Ball Bearing Lock) van ellátva, ami egy különleges, hi-tech polymer kosárban szabadon mozgó, edzett csapágygolyó. A golyó nagy felülete révén a zár önmagát szabályozza, így mûködése sima és kiegyensúlyozott, a penge rögzítése szilárd és megbízható. A hosszú ideig fejlesztett, erõs golyós zár jól bírja a kemény munkát, amire a kést biztonságos, sokoldalú és kényelmes fogása szintén alkalmassá teszi. A páratlan ergonómiájú Manix2 pengéjének anyaga 154CM, köszörülése konkáv. Az extra méretû, 14mm átmérõjû nyitófurat fölött markánsan recézett hüvelykujj-támasz található. A recézés nem áll meg a pengén, hanem a nyélen is folytatódik. A acélvázon található nyélburkolat is recézett, ami kiterjed a G-10 burkolat mögé is, a nyél peremén. A kés nem csúszik ki a kezünkbõl, még akkor sem, ha kesztyût viselünk. A nyél váza kettõs célt szolgál: a nyél így egyszerre merev és könnyû. A Manix2 bal és jobb oldalon is hordható egy három csavarral felerõsített csíptetõ segítségével, aminek elhelyezkedése olyan, hogy a kést kényelmesen és mélyen a zsebben hordhatjuk. A nyélen egy nagy zsinórlyuk is található, amibe számos fajta zsinórt és szíjat fûzhetünk.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK