Termékek


  • Penge hossza: 97 mm
  • Penge vastagsága: 4.5 mm
  • Penge anyaga: 3G
  • Markolat Anyaga: Thermorun
  • Teljes hossza: 210 mm
Ára: 89 900 Ft
(Netto: 70 787 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 4-7 munkanap
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:


* Ezzel a késsel egy új világszabvány indult útjára! Kivételesen nagy értéket kap a pénzéért az, aki egy Fällkniven F1-est vásárol.
* Az F1-es modell sikerességét mi sem mutatja jobban, minthogy 1995 óta ez a kés a Svéd Királyi Légierõ hivatalos túlélõkése.
* A kézre esõ méret, a jól kigondolt kialakítás és a hihetetlenül ellenálló kemény acél csak néhány azok közül a jellemzõ jó tulajdonságok közül, melyek ezt a kést olyan megbízható társsá teszik, amelyre nyugodtan támaszkodhat.
* Választható hozzá a kést majdnem teljesen magába fogadó bõrtok, illetve rendkívül ellenálló, dupla biztonsági rendszerrel ellátott Zytel tok.

F1/3G
Sok évvel ezelõtt, amikor elkezdtük az azóta híressé vált, The Kronor nevû kés-sorozatunk fejlesztését, ki akartunk próbálni valami újat: egy teljesen ismeretlen laminált porkohászati acélt. A saját tesztjeink sikeresek voltak, de ki akartuk próbálni ezt az acélt a nyílt piacon is, szabályszerûen, mondhatni a biztonság okáért. Így hát legyártottunk 110 darab F1 kést a 3G acélból, amelyeket aztán eladtunk szerte a világban, és reakciók minden túlzás nélkül pozitívak voltak. Ezt követõen elkezdtük gyártani a legexkluzívabb kés-sorozatunkat.

Limitált széria
Annak ellenére, hogy a piac nem felejtette el a szuperacélból készült és legkelendõbb F1 késünket, nem vettük figyelembe azt, hogy a teszt-széria megjelenése óta, mindenhonnan érdeklõdtek, hogy vajon kapható-e az F1/3G. A kellemes design és a csúcsacél kombinációja kétségkívül olyasvalami volt, amin az emberek soha nem tudtak túljutni. A 25. évfordulónk alkalmából ezért kibocsátottunk egy limitált, 1000 darabos sorozatot az F1/3G késekbõl, amelyek várhatóan 2009 nyarán kerülnek forgalomba. A kést csak csillogó pengével fogjuk gyártani, és az egyik sajátossága lesz a különleges, ovális logó mindkét oldalán egy-egy koronával, ami jelzi a különleges kiadást.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK