Termékek

FALLKNIVEN F3 Butcher knife
Kategória: Fixek >> Egyéb
(TK: F3z)

  • Penge hossza: 130 mm
  • Penge vastagsága: 2.5 mm
  • Penge anyaga: Laminált VG10
  • Markolat Anyaga: Thermorun
  • Súlya: 102 g
  • TE243
Ára: 47 200 Ft
(Netto: 37 165 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 4-7 munkanap
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

Azt gondolom, hogy ez a tökéletes zsigerelõ és nyúzókés. A penge formája ideális nagyobb vadállatok nyúzásához és felnyitásához a felfüggesztés elõtt. Mivel az éle vékony, de erõs, könnyedén elválasztja a hústól a legvastagabb bõrt is, amit a használónak érdemes emlékezetben tartani a balesetek elkerülése végett.

Az F2, az F3 és az F4 egy új koncepciót képviselnek a bontásra, hentesmunkára és haltisztításra tervezett minõségi kések között. Alapjuk a jó formájú, biztonságos F nyél, amelyhez három pengeformát fejlesztettünk ki, mindegyiket speciális céljához hozzáigazítva. Sok más gyártóval ellentétben továbbra is ragaszkodunk az igazán jó minõségû acél felhasználásához, még akkor is, ha a termékek emiatt ötször vagy tízszer drágábbak, mivel úgy érezzük, hogy ez a helyes koncepció. Egy olcsó zsigerelõkés jellemzõje a gyenge éltartás, ami ahhoz vezet, hogy elég rövid idõ alatt tönkremegy a sok fenéstõl, míg egy Fallkniven kés évtizedeken keresztül használható. Nem csupán ez az oka annak, hogy késeink mindent egybevéve gazdaságosak, hanem az is, hogy kielégítõ és biztonságos munkát végezhetünk velük. Ez a kés természetesen nem igényli, hogy a vadászat után eltegyük, hanem jó szolgálatot tehet a konyhában is. A kések el vannak látva zytel élvédõvel.

Élezésük legjobb, legegyszerûbb és leggyorsabb módja a gyémántporos fenõkõ vagy acél használata: érdemes megnézni DC4 és D12 termékeinket is.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK