Termékek


  • Penge hossza: 200 mm
  • Penge anyaga: VG-1 San Mai III
  • Markolat anyaga: Fekete Micarta
Ára: 160 050 Ft
(Netto: 126 023 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 2-4 hét
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

Ezt a klasszikus subhilt harci kést Bob Loveless, a késmíves céh egyik alapító tagja fejlesztette ki. A Black Bear Classic-ot talán nem túlzás a harci kés kvintesszenciájának nevezni. Nyolc colos (20 cm) pengéje kitûnõ hatótávolsággal és elképesztõen jó, kis erõkifejtést igénylõ behatoló képességgel rendelkezik. A subhilt (a nyélen található második, kisebb keresztvas) gyakorlatilag kizárja a kéz elmozdulásának vagy a pengével való érintkezésének lehetõsségét, ezenfelül lehetõvé teszi a penge gyors és erõfeszítés nélküli visszahúzását a behatolás után. Ennek a design-nak késkészítõk százai kínálják különféle változatait igen drágán. Úgy gondoltuk, hogy ideje annak, hogy egy prémium minõségû subhilt kést kínáljunk, sokkal elfogadhatóbb áron, ezért megterveztük a Black Bear Classicot. A késhez ugyanazt a VG-1 San Mai III pengét használtuk, mint a híres Tanto sorozatunknál. A dupla köszörüléssel ellátott penge hõkezelése tökéletes, felülete szép szaténfényûre van polírozva, éle pedig olyan mint a borotva. A kéz formáját követõ fekete Micarta nyél hat rozsdamentes csappal van a markolattüskére erõsítve. A 300-as rozsdamentes acélból készült keresztvasak ragyogóan fényesre vannak polírozva, felvéve a versenyt a legkitûnõbb egyedi készítésû késekkel. A Black Beart Secure-Ex tokkal szállítjuk.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK