Termékek

COLD STEEL Steel Tiger
Kategória: Fixek >> Karambit
(TK: 49KST)

  • Penge hossza: 127 mm
  • Penge vastagsága: 5 mm
  • Penge anyaga: AUS 8A
  • Markolat anyaga: Kraton
  • S
  • Teljes hossza: 248 mm
Ára: 29 950 Ft
(Netto: 23 582 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: max. 10-12 munkanap
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

A Cold Steel mindig is azt állította, hogy a karambit egy speciális kés; különleges, ám erõsen behatárolt felhasználási lehetõséggel. Ugyanakkor igen népszerû, ezért válaszként a sok vásárlói kérésre büszkén mutatjuk be a Steven Likarich egyedi késkészítõ segítségével elkészült Steel Tigert, ennek az õsi indonéz késnek a Cold Steel általi interpretációját.

A Steel Tiger rendelkezik a klasszikus karambit összes jó tulajdonságával, amelyeket modern formával és anyagokkal egyesít, és mindenekfelett nagyon kedvezõ áron kínáljuk.

A szélesen ívelt, szépen polírozott, elvékonyodóra köszörült, AUS 8A rozsdamentes acélból készült penge vákuumban hõkezelt és 0o C alatt lett lehûtve a maximális erõsség, vágóképesség és éltartás érdekében. Mindazonáltal a markolat az, ami igazán megkülönbözteti e kést a vetélytársaitól. Ez úgy lett megtervezve, hogy kényelmes, erõs és könnyen használható legyen. Magja kemény Grivory, ami körülveszi a markolattüskét, és elõbukkan mint ujjtámasz és mint jellegzetes ujj-gyûrû. Ez a mag körbe van öntve Kratonnal, ami jobban összenyomódik, mint a Grivory, másfelõl rendkívül jó, csúszásmentes fogást biztosít.

A biztonság, a kényelem és a gyors hozzáférés érdekében a Steel Tiger egy merev Secure-Ex tokkal rendelkezik, amit rá tudsz akasztani a felszerelésedre, vagy magadnál tudsz tartani a leszerelhetõ csizma/övcsíptetõvel.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK