Termékek


Akciós ár: 27 710 Ft
(Netto: 21 818 Ft)
Régi ár: 32 600 Ft
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 4-7 munkanap
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

Valószínûleg hallottad már azt a mondást, hogy "az éles kés biztonságosabb, mint az életlen". Hiszünk abban, hogy ez az idézet valódi tapasztalaton alapul, és hogy Te is igaznak fogod találni.

A Sharpmaker volt a Spyderco elsõ terméke, amelyet még azelõtt kezdtünk gyártani és forgalmazni, hogy beszálltunk a késbizniszbe. Így igaz: elõször élessé tettünk dolgokat, majd készítettünk is éles dolgokat. A Tri-Angle Sharpmaker (204MF) két pár magas alumínium-oxid tartalmú kerámia élezõt tartalmaz: egy pár közepesen durva szemcséjût erõteljes élezéshez (barna), és egy pár finom szemcséjût (fehér) a profi befejezéshez. A fenõkövek háromszög keresztmetszetûek: az egyenes élek a sima oldalukon, a fogazottak (SpyderEdges) a sarkokon élezhetõk. Mindegyik kövön egy vájat fut végig, ami lehetõvé teszi csúcsos végû tárgyak, például horgok, darts nyilak és árak élezését. A szett tartalmaz egy pár sárgaréz biztonsági rudat is. A készlet minden darabját be lehet pattintani az ABS-mûanyagból készült alapba és fedelébe – így könnyen magaddal is viheted. Az alapban vájatok és lyukak találhatók; ezekbe illeszthetjük bele a köveket, és pontosan beállítják az élezés szögét: 30 (15° mindkét oldalon) vagy 40°-ra (20° mindkét oldalon) a késekhez, és van egy 12.5°-os, ollónak való beállítás is. Az alapot felfordítva egy csatornába helyezhetünk bele két követ egymás mellé (lapos oldalukkal fölfelé), s így élezõ padként használhatjuk a készletet. A tetõt beleilleszthetjük az alapba annak felénél – így egy kéztámaszt kapunk, amit stabilan foghatunk élezés közben. A sárgaréz rudakat az alapba illesztve, megvédik kezünket az élezés közben. Ha a kerámia élezõket ha leejtjük, törnek, mint az üveg, ezért óvatos kezelést igényelnek. Az élezõket szárazon kell használni; olaj, víz és kenõanyag nélkül. Tisztítás: a köveket mûanyag súrolóval és por alakú súrolószerrel dörzsöljük, majd hagyjuk a levegõn megszáradni. A készlet túlnyomásos fertõtlenítõ készülékben is tisztítható. A készlet oktatókönyvet és -DVD-t is tartalmaz.


További képek
2010.09.02 15:47 - Zixinus
Nevetségesen jó a dolog.

Kis háttér: elöször kövekekkel dolgoztam ami apámnak volt. Ezek egyenetlenek voltak, ezért szereztem egy olcsobb duplaoldalu japán követ. Ezekkel néha boldugultam, néha nem. Általában nem, és csak órákat töltöttem el ezekkel való munkálkodással.

Láttam ezt, megnéztem neten és jónak mondták. Megvettem.

Gyorsan nagyon elédedett lettem vele.

Mondom, nevetségesen jó. Könnyü használni, tiszta (egyik dolog amiböl elegem lett a kövekbõl az a sok víz vagy por), kis hely kell neki és nem kell nagy ügyesség. Csak tarsd merõlegesen a kész és húzd le. Tíz perc alatt borotvaéles lett, tudtam vele a lábamról a szört vágni.

DVD és könyv is jár a termékkel, sajnos csak angolul. Ha segítség kell, írjanak nekem is akár, elmondom. A segédletek megmutatják hogyan kell élezni mindent, konyhakéstõl kezdve egészen a horogig. Ez a termék egyetlen igazi hátránya.

Aki nem akar kövekkel szórakozni és egy igazán éles kést akar, annak ajámlom ezt.
2009.10.03 18:37 - shadow88
Ezzel az élezõvel nagyon könnyû bármilyen kést megélezni. Bármikor használom az itthoni konyhakéseken, akkor mindig elvágja valaki az ujját :)
A Spyderco késeimet is borotva élesre tudom ezzel az élezõvel élezni.
Annak is könnyû használnia aki nem ért a kések élezéséhez vagy csak most tanulja.
Az élezésnél nem kell sem olajat, sem vizet használni. Miután befejeztük az élezést, vagy mosogató gépbe vagy egyszerûen csak kevés mosogatószerrel és vízzel elmossuk, eltörölgetjük és visszatesszük a tartójába.

Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK