Termékek

EXTREMA RATIO Fulcrum II T
Kategória: Bicskák >> Taktikai/katonai
(TK: 0152/BLK)

  • Penge hossza: 95 mm
  • Penge vastagsága: 6 mm
  • Penge anyaga: N690Co
  • Markolat Anyaga: Rozsdamentes acél
  • Súly: 200 g
  • Teljes hossza: 220 mm
Ára: 118 900 Ft
(Netto: 93 622 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 2-4 hét
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

Ezek a katonai elõírások szerint készült folderek – némi túlzással – azért lettek kifejlesztve, hogy helyettesesítsenek egy fixpengés kést. Ennek a célnak az elérése érdekében az Extrema Ratio kizárólag a legkeményebb, legvastagabb anyagokat használta fel, továbbá egy nagyon biztonságos, alaposan tesztelt zárszerkezetet, a hátsózárat (back lock). A maximális biztonság érdekében, azaz, hogy miközben használjuk a kést, lecsökkenjen a penge véletlenszerû becsukódásának esélye, a kés fel van szerelve egy ahhoz hasonló biztonsági szerkezettel, mint amilyen egy nem automata puskán található. Amikor a kés zárva van, a szerkezet lecsökkenti annak kockázatát, hogy a kés kinyíljon, és megsértse használóját, a rendõrt vagy katonát.
A kés minden része rendkívül precíz CNC-megmunkálással készül, az összeállítást, az ellenõrzést és az élezést szakavatott mesteremberek végzik. A penge anyaga N690 kobalt-tartalmú, igen jó minõségû rozsdamentes acél, kiváló vágó és élezési tulajdonságokkal.

A penge sima köszörülésû, keménysége 58 HRC. A markolat fekete, anodizált Anticorodalból készül, ez egy alumínium-fajta, ami nagyon erõs és ellenáll a korróziónak. A markolat végén egy edzett, N690-bõl készült hatékony üvegtörõ található. Minden csavar, szegecs és a csíptetõ polírozott rozsdamentes acélból készült. A penge, a zár emelõje és a markolattüske Testudo bevonattal van ellátva, ami rendkívül jól ellenáll a kopásnak és az oxidálódásnak.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK