Termékek


  • Penge hossza: 160 mm
  • Penge vastagsága: 6.3 mm
  • Penge anyaga: Bohler N690
  • Markolat anyaga: Forprene
  • Súlya: 260 g
  • Teljes hossza: 2900 mm
Ára: 113 690 Ft
(Netto: 89 519 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 4-7 munkanap
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

Ezt a speciális kést a 9. Col Moschin Ejtõernyõs Rohamezred, az olasz hadsereg Folgore dandárának különleges egysége fejlesztette ki, majd hivatalosan rendszeresítette. A penge N690, kobalttal ötvözött rozsdamentes acélból készült, ami egy nagyon jó minõségû acél, kiváló vágó- és mechanikai jellemzõkkel. A penge konkáv élezésû és kézzel fent, a keménysége 58 HRC. A Kraton nyél a markolattüskére egy hatszögletû, rozsdamentes csavarral van rögzítve, ez lehetõvé teszi a hatékony tisztítást és kenést, ami a kést örökéletûvé teszi. A markolat anyaga és formája lehetõvé teszi, hogy gyorsan átváltsunk normál fogásról fordítottra.

Az új tok merev ABS polimerbõl készült, aminek hat D-gyûrûs kötése van. A tok egy taktikai felszerelés két láb-hevederrel és egy levehetõ hevederrel, amivel meghosszabbíthatjuk. A tok hátulján a heveder két pozícióba állítható, ami a lábon két különbözõ hosszúság beállítását teszi lehetõvé. A kés nyelét rögzítõ, két patenttel ellátott biztonsági pánt a balkezesek számára megfordítható. A tokon minden szegecs rézbõl készült a korrózió megelõzése végett.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK