Termékek

SPYDERCO Civilian G10
Kategória: Bicskák >> Taktikai/katonai
(TK: C12G)

  • Penge hossza: 105 mm
  • Penge vastagsága: 3 mm
  • Penge anyaga: VG-10
  • Markolat anyag: G-10
  • Teljes hossza: 233 mm
Akciós ár: 80 410 Ft
(Netto: 63 314 Ft)
Régi ár: 94 600 Ft
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 4-7 munkanap
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

Az 1990-es években a Spyderco-t megkereste az amerikai rendfenntartó erõk egyik speciális csoportja, hogy készítsen egy kést a titkos ügynökei számára. Ezek a civil ruhás rendfenntartók gyakran kerülnek olyan helyzetbe, amikor lõfegyvert nem tudnak magukkal vinni, viszont a kés hordása nem okoz gondot. Bár legtöbbjük nem részesült formális önvédelmi vagy késharcos kiképzésben, de végsõ mentsvárként tudják használni a pengét, hogy megmeneküljenek az életveszélyes helyzetekbõl. Így született meg a Civilian modell.

A Civilian pengéje szabadalmazott, fordított "S" alakú penge, amit arra terveztek, hogy egy nagy karomként használják. A hegy ultravékony profilúra van köszörülve. A VG-10 acélból készült, konkáv köszörülésû penge erõsen ívelt és telt a hasnál, éle teljesen fogazott, vágóképessége kiváló. Nagyon speciális késrõl van szó, amit nem szánták és ami nem is alkalmas mindennapi használatra. A nyél fekete G-10, az összes megfelelõ helyen meghajlítva, hogy ergonomikus és tartós legyen. A szokásos hajlított, fekete csíptetõ található rajta, ami a kést mélyen és feltûnésmentesen tartja a zsebben. A Civilian az egyik legspeciálisabb kés a Spyderco kínálatában, csak korlátozott számban érhetõ el.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK