Termékek

SOG Tactical Tomahawk
Kategória: Balta >> Tomahawk
(TK: F01TN-CP)

  • Fej/penge anyaga: 420
  • Súlya: 680 g
  • Penge mérete: 70 mm
  • Teljes hossza: 400 mm
Akciós ár: 19 800 Ft
(Netto: 15 590 Ft)
Régi ár: 24 750 Ft
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 4-7 munkanap
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

Az új Fusion Tactical Tomahawk egy extrém továbbfejlesztése az elõdjének, a Vietnam Tomahawknak, amire a maga idejében úgy tekintettek, mint az egyik legkülönlegesebb fegyverre.

Manapság valós igény mutatkozik egy sokoldalú eszközre, ami alkalmas hasításra, ásásra, akadály eltávolítására, húzásra és egyéb munkákra. A Hardcased bevonattal ellátott, 420 rozsdamentes acélból készült fej az üvegszál erõsítésû nylon nyélre kemény igénybevételre készült szegecsekkel és egy acél szorítógyûrûvel van hozzáerõsítve, hogy kellõképpen stabil legyen. Az oldalsó mintázat biztosítja, hogy pontosan kalapálhassunk. A nylon tokban hordozható balta egy univerzális eszköz a modern ember számára.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK