Termékek

BÖKER Tirpitz - Damascus
Kategória: Bicskák >> Elegáns darabok
(TK: 110190dam)

  • Penge hossza: 99 mm
  • Penge anyaga: Damascus
  • Markolat anyaga: Aluminium/diófa betét
  • Súlya: 167 g
  • Teljes hossza: 229 mm
Ára: 145 600 Ft
(Netto: 114 645 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 2-4 hét
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

Egy darab történelem életre kel a Böker - Tirpitz zsebkés segítségével.

Tirpitz a legendás Bismarck testvérhajója volt, legnagyobb hadihajó a német haditengerészet számára. A hadihajót 1941-ben helyezték üzembe és onnantól kezdve állandó veszélyt jelentett a szövetségesek számára. A történelem sok próbálkozásról szól , hogy elpusztítsa ezt a hatalmas kolosszust. A norvég partoknál állomásozott a hajó 1944 szeptemberében ahol súlyosan megsérült a brit királyi légierõ légitámadása során. De ekkor még nem sikerült teljesen elpusztítani azt. A hadihajót véglegesen 1944. movember 12.-én vonták ki a forgalomból speciális Tallboy bombákkal.

Nemsokkal a második világháború után egy novég cég elkezdte feltárni a roncsot és a magasan ötvözött acélt elérhetõvé tette polgári cégek számára. A Böker cég ebbõl az acélbõl készíti a damascusi Tirpitz pengéit szénacél kombinációjával melynek a Rockwell keménysége 61-63 Hrc között mérhetõ.

A markolata szliciummal ötvözött aliminium mely erõsebb és strapabíróbb mint az aluminium. Markolatába diófa betét található melyen a Tirpitz hadihajó jelzése is megtalálható. Ez a zsebkés egy kis történelmet, hagyományokat és a modern technológiát ötvözi egyedülálló módon.

A foldert sorszámmal ellátva, elegáns fadobozban és certifikate-tel szállítjuk.További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK