Termékek


  • Kiszerelés: 12 x 14 g
  • Mérete: 130 x 96 x 40
Ára: 6 790 Ft
(Netto: 5 346 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 4-7 munkanap
Leírás a termékről:

Esbit szilárd fûtõanyagos fõzõ szett. 12 x 14 g tablettával és fém, kihajtható tûztérrel. A zsebtûzhely hatalmas elõnye, hogy nem kell összeállítani, hihetetlen könnyû a többi fõzõalkalmatossághoz képest, nagyon kicsi helyen elfér, és ugyanolyan gyorsan elkészül vele a pohár kávé, a tea, vagy a bögrés leves.
Kisebb testvéreihez képest ezen már bátran fõzhetünk nagyobb edényekben is.
Kihajtva a tetejét egyenletesen osztja el a hõt és nagyobb edényt lehet rátenni, míg a köztes kihajtás esetén középre koncentrálja a lángokat és bögre helyezhetõ rá.
Masszív, könnyû, kis helyen elfér és azonnal használható.
Ideális kirándulásokhoz, kempingezéshez, horgászathoz, bárhol ahol a természetben való túlélést és boldogulást szolgálhatja.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK