Termékek

NITECORE GP3 kamera lámpa
Kategória: Lámpa >> Egyéb
(TK: NITGP3)

  • Fényerõ: 360 lumen
  • Súlya: 82 g
  • Mérete: 58 x 25 x 86 mm
Akciós ár: 17 100 Ft
(Netto: 13 464 Ft)
Régi ár: 19 000 Ft
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 4-7 munkanap
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

A NiteCore GP3 egy nagy teljesítményû, ledes kamera lámpa Sony és GoPro kamerákhoz. A beépített CREE XP-G2 LED akár 360 lumen erõsségû fény kibocsátásával biztosítja a tökéletes forgatási jelenetekhez szükséges fényt a sötétben. A kiegészítõként beépített, elcsúsztatható diffúzorral igény szerint változtathatja meg a fény szórását.

A GP3 csomagolása tartalmazza a lámpa használatához szükséges USB töltõ kábelt és Li-ion akkumulátort is, így szinte mindenhol feltölthetõ, bárhová is megy. A csomagolás szintén tartalmazza a kamera biztonságos rögzítéséhez szükséges tartót és csavarokat, a konzol számos forgatási berendezéshez, állványokhoz és sisakokhoz csatlakoztatható, a rögzítõ csavarok pedig markolatuk segítségével biztosítják a könnyû, kényelmes fel- és leszerelést.

A forgatás szólhat vad mutatványokról vagy mûvészi remekmûvekrõl, elképzelhetõ, hogy néhányszor beleütközik valamibe. A NiteCore GP3 repüléstechnikai alumínium teste könnyû, ugyanakkor másfél méterig ütésálló. Belsõ elektronikájának tömítése olyannyira zárt, hogy tíz méteres mélységig vízálló, így a GP3-al nem maradhat fény nélkül!

Fõbb tulajdonságok:
* Akciókamera lámpa
* CREE XP-G2 LED biztosít max. 360 lumen teljesítményt
* Elcsúsztatható diffúzor
* Öt fényerõsségi szint
* Maximális 235 óra üzemidõ
* USB újratöltés
* Kompatibilis a GoPro AHDBT-302 akkumulátorral, de a csomagolás tartalmazz egy 1180 mAh akkumulátort
* Beépített áramforrás állapot visszajelzõ
* Univerzális tartógyûrûk biztosítják a rögzítést akciókamera tartókhoz
* Tartós polikarbonát anyagból épített lámpatest
* Vízálló az IPX8 szabványnak megfelelõen, 10 méteres mélységig
* Ütésálló 1,5 méterig


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK