Termékek

KERSHAW Shuffle Lime
Kategória: Bicskák >> Mindennapokra
(TK: 8700LIMEBW)

  • Penge hossza: 60 mm
  • Penge vastagsága: 3 mm
  • Penge anyaga: 8Cr13MoV
  • Markolat Anyaga: Üvegszál erõsítésû nylon
  • Súlya: 75 g
  • Teljes hossza: 143 mm
Akciós ár: 6 300 Ft
(Netto: 4 960 Ft)
Régi ár: 9 000 Ft
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 4-7 munkanap
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

Amikor elõször nézel rá a Shuffle modellre, lehet, hogy felmerül benned: „Mitõl olyan nagy durranás ez a kis kés?” De ez a csodálkozás csak addig tart, amíg kézbe veszed. Azután látni fogod, hogy a markolat kivágásai milyen szépen beleillenek a kezedbe, hogy milyen jól használható a köpcös kis penge, és hogy a Kershaw új K-Texture™ markolat-mintázata milyen extra-biztos fogást nyújt. És ez még nem minden. A kés végén egy laposfejû csavarhúzó található, ami egyben zsinór csatlakoztatására is szolgál. A kés hátába pedig egy praktikus üvegnyitó van beépítve, amirõl azt gondoljuk, hogy biztosan szeretni fogod.

A pengeacél jó éltartást biztosít, erõs és kemény. A K-Texture mintázattal ellátott markolat egy exkluzív Kershaw-jellemzõ. Nézd meg közelrõl, és látni fogod, hogy a mintázat a Kershaw K-betût formázó ismétlõdõ logójából áll. Ez kétségtelenül igen jól mutat, de a lényeg az, hogy az ujjaidnak ad egy kis extra-kapaszkodót, így azt mondhatjuk, hogy a Kershaw K-Texture mintázata a Shuffle markolatán egyszerûen tökéletes. Miközben használod, a nyitott pengét egy liner lock mechanizmus rögzíti, amit aztán – a feladat befejeztével – könnyen össze is csukhatsz.

A Shuffle remek választás annak, aki mindenes kést, munkakést, vagy csak egy klassz multifunkciós bicskát keres.További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK