Termékek

FALLKNIVEN U2
Kategória: Bicskák >> Mindennapokra
(TK: U2)

  • Penge hossza: 64 mm
  • Penge vastagsága: 2.5 mm
  • Penge anyaga: LAM SGPS
  • Markolat Anyaga: Zytel
  • Súlya: 42 g
Ára: 30 900 Ft
(Netto: 24 330 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 4-7 munkanap
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:


* A Fällkniven U2 a világpiacon az elsõ SPGS (Super Gold Powder Steel) laminált porkohászati acélból készített zsebkés.
* Ez a fajta porkohászati acél igen drága, és nehéz megmunkálni, sokat megkíván mind technológiában, mind pedig késkészítõi hozzáértésben. Ennek az acélnak a legfõbb erénye az éltartása: egyszerûen nincs hozzá hasonló a piacon! A keskeny markolat erõs anyagok kombinációjából készült, melytõl a kés könnyû és egyszerûen hordható lesz.
* A penge mindkét oldala bemélyesztett, hogy a penge teljesen szimmetrikus legyen, így jobb, - és balkezesek egyaránt használhatják. A ma már tradicionálisnak mondható lockback funkció megóv a kellemetlen meglepetésektõl, stabilan és erõsen rögzíti a kinyitott pengét egy félreismerhetetlen kattanás kíséretében.Szõrszálhasogatás


További képek
2012.01.27 18:41 - ledzep72
Szuper kiskés! A parányi mérete ellenére figyelemre méltó a vágásteljesítménye, és a fogása is nagyon jó. Egyszerû szerkezet, a legjobb anyagokból.
2011.11.03 19:25 - raakocska
A penge hosszúsága 6.4cm , ami nem sok, de
általában pont elég.
A gyári él nem semmi, visz mindent,mint a piros 7-es.
Eredetileg a páromnak rendeltem, gondoltam jó lesz virághajtást "szerezni". Miután kipróbáltam kezdem úgy érezni, hogy nekem is jó lenne egy ilyen , egyéb célokra is :)
Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK