Termékek

BÖKER PLUS Cop Tool
Kategória: Fixek >> Egyéb
(TK: 02BO300)

  • Penge hossza: 45 mm
  • Penge anyaga: 440C
  • Markolat anyaga: G10
  • Súlya: 120 g
  • Teljes hossza: 152 mm
Akciós ár: 24 820 Ft
(Netto: 19 543 Ft)
Régi ár: 29 200 Ft
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 2-4 hét
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

Végre egy szerszám, ami a munka, a hivatás, a hobbi és a szabadidõ terén egyaránt könnyedén képes megfelelni az elvárásoknak.
Az eszközt Roy Huntington, egy több mint húsz éves tapasztalattal bíró rendõr fejlesztette ki és tesztelte élesben.
A Wilson Tactical és a Böker elkezdett egy különleges együttmûködést, aminek célja, hogy e tökéletes eszközhöz elérhetõ áron lehessen hozzájutni.
A Cop Tool használható emelõkarként, vésõként, hevedervágóként, vakaróeszközént vagy multifunkcionális késként. Kicsi, kompakt és hihetetlenül hatékony. A homokfúvott penge kiváló minõségû 440 C rozsdamentes acélból készült. Azért, hogy az eszköz fogása tökéletes legyen még kesztyûs vagy nedves kézzel is, a Böker mintázott G-10 anyagot használ a nyélhez, kizárva a csúszósság veszélyét. A tok diszkréten hordható a nadrág övrészén, vagy jól passzol a szíjra a többi szerszám mellé. Amint a képen látszik, a Böker Plus Cop Toolon egy zsinór található, ami tökéletes mindennapi társsá teszi az eszközt.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK