Termékek

COLD STEEL Double Agent I.
Kategória: Fixek >> Karambit
(TK: 39FK)

  • Penge hossza: 76 mm
  • Penge vastagsága: 2.3 mm
  • Penge anyaga: AUS 8A
  • Markolat anyaga: Grivory
  • Súlya: 85 g
  • Teljes hossza: 200 mm
Ára: 21 500 Ft
(Netto: 16 929 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: max. 10-12 munkanap
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

A Cold Steel új Double Agent nyakkései egy sor komoly elõnyös tulajdonsággal rendelkeznek, amelyeket érdemes figyelembe venni. E kések, melyek tervezõje Zach Whitson, karambit és clip point pengéjû változata is vékony, lapos és szuperkönnyû: tokkal együtt csak kicsit nehezebbek 85 grammnál. Ezért elrejtésük könnyû, és nagyon kényelmes a hordásuk. Legmerészebb, legfigyelemreméltóbb jellemzõjük azonban a dupla ujjgyûrûs markolat. A normál fogáshoz a mutatóujjadat csúsztasd az elülsõ gyûrûbe közvetlenül a penge mögött, a kisujjadat pedig a hátsóba, majd szorítsd ökölbe a kezed, a fordított fogáshoz pedig mindezt ellenkezõleg.

Nem számít, hogy milyen erõvel vágsz, hasítasz, sújtasz, ütsz, vagy löksz a Double Agenttel. A dupla ujjgyûrû mindig megakadályozza azt, hogy a kezed elõrecsússzon a borotvaéles pengére, és ugyanígy ellenáll a centrifugális erõnek, vagy az ellenfél kísérletének, ha az ki akarja csavarni a kezedbõl a Double Agent-et.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK