Termékek

PELI Samsung Galaxy S4 védõtok
Kategória: Egyebek >> Tokok
(TK: CE1250)

  • Súlya: 51 g
  • Mérete: 146 x 79 x 13 mm
Ára: 16 990 Ft
(Netto: 13 377 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 4-7 munkanap
Leírás a termékről:

A tokozat kettõs védelemmel ellátott. Egy külsõ ütésálló kemény héj amely megvédi a Samsung Galaxy S4 telefon felületét, és megkönnyíti a telefon zsebbe csúsztatását,- illetve egy puha bélés, egy "elasztomer kopolymer gumi" anyag, mely az energiákat eltériítve elnyeli az ütéseket és megvédi a karctól, töréstõl a telefon kijelzõjét. A kijelzõn túlnyúló külsõ héj is ezt a célt szolgálja. Military Szabványnak megfelel (MIL-STD-810G), vagyis 1,80 m -es magasságból történõ leejtést is kibír. Bepattintással rögzül a telefonra.

Választható színek:
* feket
* fehér
* lila
* szürke - narancs
* kék


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK