Termékek

SPYDERCO Karahawk
Kategória: Bicskák >> Karambit
(TK: C170G)

  • Penge hossza: 60 mm
  • Penge vastagsága: 2.5 mm
  • Penge anyaga: VG-10
  • Markolat anyaga: G10
  • Súlya: 108 g
  • Teljes hossza: 165 mm
Akciós ár: 80 580 Ft
(Netto: 63 448 Ft)
Régi ár: 94 800 Ft
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 4-7 munkanap
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

A Spyderco alapítója, Sal Glesser tervezte a Karahawk modellt, ami a délkelet-ázsiai karambitnak egy rendkívül gondosan megformált összecsukható változata. A finoman ívelt hawkbill penge precíziós megmunkálással készül VG-10 rozsdamentes acélból. A kés gyorsan, határozottan nyitható, mivel a pengét ellátták a Spyderco védjegyével, a kerek nyitófurattal és az Emerson-féle nyitó alkalmatossággal is. A penge rögzítésére egy erõs back lock mechanizmus szolgál, amit úgy terveztek, hogy kibírja az önvédelmi használat közben fellépõ erõhatásokat. A markolat alkotórészei a rozsdamentes acélból készült, furatokkal könnyített full* linerek és az azokat borító, mintázott felületû G-10 panelek. A markolat hátulján egy gyûrû található, ami lehetõvé teszi a hagyományos karambit-technikák alkalmazását, és amit úgy méreteztek, hogy a kés megmaradjon kivételesen kompaktnak és könnyen hordhatónak. A homokóra alakú átszerelhetõ csíptetõ segítségével a kést heggyel fölfelé, sztenderd vagy fordított fogásnak megfelelõen, mindkét oldalunkon hordhatjuk.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK