Termékek

BENCHMADE AFO II.
Kategória: Bicskák >> Rugós bicskák
(TK: BM9051)

  • Penge hossza: 90 mm
  • Penge vastagsága: 3.1 mm
  • Penge anyaga: 154CM
  • Markolat Anyaga: Aircraft Aluminium
  • Súlya: 164 g
  • Teljes hossza: 216 mm
Ára: 84 560 Ft
(Netto: 66 582 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: max. 10-12 munkanap
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

A valaha készült automata kések közül ez az a model a legjelentõsebb a Benchmade választékában.
A kés nagy, erõs és igen kemény igénybevételre lett kialakítva. A kõmosott 154CM-bõl készített penge gyorsan nyit, és a formája a legideálisabb a feladatra melyre tervezték.
A bicska markolata anodizált T-6 alumínium, mely kényelmes fogást biztosít felhasználójának. A nyitógomb úgy lett kialakítva, hogy kesztyûs kézzel is tökéletesen lehessen nyitni. A rögzítõ klipsz 4 állású ( jobb-bal oldal, hegy fenn - hegy lenn ), de a folderhez mellékelünk egy gyöngyvászonból készített, molle kompatibilis tokot is, ha esetleg nem szeretné zsebben hordani.
A markolat tetején a penge tövénél találhatunk egy biztosító pöcköt is, mely megakadályozza a véletlen nyitást. A markolat végén pedig egy üvegtörõt helyeztünk el - szükség esetére.
Egy minden szempontból tökéletes kést alkottunk az Ön számára.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK