Termékek


  • Penge hossza: 73 mm
  • Penge vastagsága: 2.5 mm
  • Penge anyaga: VG-10
  • Markolat anyaga: FRN
  • Súlya: 71 g
  • Teljes hossza: 181 mm
Akciós ár: 31 025 Ft
(Netto: 24 429 Ft)
Régi ár: 36 500 Ft
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 4-7 munkanap
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

1990-ben a Spyderco alaposan felrázta a késes világot két modell – a Delica és az Endura – bemutatásával. Ezek nyitották meg a piacot a könnyû, nagy teljesítményû, egy kézzel nyitható, szinte mindenki számára elérhetõ zsebkések elõtt. Késõbb a Spyderco legnagyobb számban eladott modelljeiévé váltak, melyeknek fejlõdése töretlen.

A finomítás olyan folyamatos és állandó volt, hogy a Spyderco az aktualizálási/fejlesztései eljárást a CQI (Constant Quality Improvement – folyamatos minõségi fejlesztés) rövidítéssel jelölte meg. Az Endura és a Delica CQI-utazása alatt a Spyderco számtalan alkalommal javította az ergonómiát, tökéletesítette a pengeacélokat és finomhangolta a teljesítményt. Ezek a kések egy forradalmi és folyamatos munkát képviselnek, ami – az új Endura 4 és Delica 4 modellel – a következõ szintjéhez érkezett. Mindkét kés csavarozott szerkezetû, ami könnyebbé teszi a tisztítást és a karbantartást

Az üvegszál erõsítésû nylon markolatba kétirányú mintázatot (Bi-Directional Texturing®) öntöttek, az erõsebb tapadás és a jobb ergonómia végett. A markolat belsejében könnyített linerek találhatók, melyeknek anyaga rozsdamentes acél. Ezek a kést plusz súly hozzáadása nélkül teszik erõsebbé, egyúttal alapot képeznek, melyen keresztül az összes külsõ és belsõ alkatrész összekapcsolódik, így szilárd és merev lesz az eszköz.

A VG-10 acélból készült penge egyenes szablya-köszörülésû, erõsebb heggyel és nagyobb, 13 mm átmérõjû nyitófurattal. A penge hátán csúszásgátló recézés található. A nyitást/zárást foszforbronz siklócsapágyak teszik nagyon finommá, a továbbfejlesztett csíptetõ pedig négyféle hordmódot (heggyel fel, heggyel le, bal és jobb kezes) tesz lehetõvé.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK