Termékek

CRKT Kangee T-Hawk
Kategória: Balta >> Harci
(TK: 2725)

  • Fej/penge anyaga: SK5
  • Markolat anyaga: GFN
  • Súlya: 692 g
  • Teljes hossza: 349 mm
Akciós ár: 62 475 Ft
(Netto: 49 192 Ft)
Régi ár: 63 750 Ft
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 2-4 hét
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

A tomahawk a profik egyik hasznos eszköze. Akinek van, az tudja, hogy micsoda érték a harctéren, az pedig fõleg tudja, akinek ilyen van. A tomahawk sokáig a katonák legpraktikusabb eszközei közé tartozott. A tábori munkától az önvédelemig mindenhol megállta a helyét, így sokak taktikai felszerelésének nélkülözhetetlen részévé vált.

Ryan Johnson dizájner harminc éve készít taktikai tomahawkokat, elhivatott és hûséges rajongótábort szerezve magának, mindenekelõtt a különleges katonai egységek tagjai között.

Chogan™ és Kangee™ T-Hawk nevû modelljei egyetlen darab acélból vannak kialakítva, ívelt nyéllel és bemélyedésekkel az elülsõ oldalon, amelyek erõs fogást tesznek lehetõvé. A markolatot teljes hosszúságában beborító GFN (Glass Filled Nylon) panelek mintázata tovább javítja a fogást. A panelek leszerelhetõk, hogy könnyebben lehessen az eszközt tisztítani.

Mindkét modell jellegzetes fejformával rendelkezik, közös tulajdonságuk, hogy rendkívül praktikusak és erõsek.

A T-Hawkok nagyon jól egyensúlyozottak és könnyen kezelhetõk, ugyanakkor elég robusztusak ahhoz, hogy elvégezzenek szinte bármilyen feladatot, amit ki tudsz számukra találni.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK