Termékek


  • Penge hossza: 127 mm
  • Penge vastagsága: 5 mm
  • Penge anyaga: AUS 8A
  • Markolat anyaga: Kraton
  • Súlya: 145 g
  • Teljes hossza: 241 mm
Ára: 33 110 Ft
(Netto: 26 070 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 2-4 hét
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

A divat múlandó. Ami ma trendi, holnap már nem lesz az. A késipar ugyanúgy, mint bármelyik másik, alá van rendelve a politika és a közízlés változásainak. A Cold Steelnél próbáljunk követni ezeket a változásokat, ugyanakkor azt is valljuk, hogy a jó konstrukciók soha nem mennek ki a divatból, amint azt a Cold Steel tantók, a Trail Master és a Voyagerek példája remekül mutatja. A Counter TAC boot knife (bakancsba való kés) tervezésekor is ezt a filozófiát követtük. A full tang penge (a markolattüske végigér a nyélen) szépen polírozott AUS 8A rozsdamentes acélból készült, vákuumban hõkezelték, és nulla fok alatt lett lehûtve, hogy megfelelõen erõs legyen. A borotvaéles penge konvex köszörülésû, hegye erõs, ugyanakkor tûhegyes, kiváló behatoló képességgel. A Kraton markolat formája ergonomikus, kényelmes, és minden küzdõstílushoz megfelelõ. Mélyen mintázott felülete és a dupla kézvédõ bármilyen körülmények között megóvnak attól, hogy a kés kicsússzon a kezünkbõl. A Counter TAC-et egy kiemelkedõ technikai megoldást jelentõ Secure-Ex tokban szállítjuk, ami leszerelhetõ bakancs/öv-csíptetõvel és rögzítõ lyukakkal van ellátva, így a kés szinte bárhol hordható vagy elrejthetõ.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK