Termékek


  • Penge hossza: 135 mm
  • Penge vastagsága: 5 mm
  • Penge anyaga: N690Co
  • Markolat anyaga: Micarta
  • Súlya: 400 g
  • Teljes hossza: 310 mm
Akciós ár: 71 060 Ft
(Netto: 55 952 Ft)
Régi ár: 77 240 Ft
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 2-4 hét
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

Egy vadonatúj kés az olasz FOX Military Knives Division-tõl. Az FX-500 modell egy tank a zsebkések között. A pengét nyitott állapotban egy biztonságos hátsózár és egy hüvelykujjal kezelhetõ zár rögzíti. A 135 mm hosszú és 5 mm vastagságú penge anyaga prémium N690Co rozsdamentes acél, ami nagyon hasonló tulajdonságokkal bír, mint a 154CM. A penge Foxionic bevonattal van ellátva; ez a szuperkemény külsõ réteg megnöveli a kopás- és rozsdaállóságot. A penge ugyanazt a többféle célnak megfelelõ köszörülést kapja, mint a fixpengés FOX Trakker modell. A masszív markolat oliva-szürke micartából és rozsdamentes acél linerekbõl készül. A kés tartozéka egy nylonból készült oliva-szürke kettõs övtok, aminek részei külön-külön és összekapcsolva is használhatók. Az egyikben a kés összecsukva, a másikban pedig fixpengés késként hordható. Mindkét tok Molle-kompatibilis. Az FX-500 egy nagyon komoly munkaeszköz.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK