Termékek

SMITH Diamond tri-Hone
Kategória: Egyebek >> Késélezés
(TK: 50008)

  • Mérete: 20.3 x 6.35 cm
Ára: 63 020 Ft
(Netto: 49 622 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 4-7 munkanap
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

A Smith Diamond Tri-Hone élezõ készlete két darab – nem egybefüggõ felületû – gyémántporos és egy közepes finomságú Arkansas-kõbõl áll. A kövek hosszúsága 20 cm. A durva és a finom szemcséjû gyémántos kövek különleges lyukacsos kialakítása meggyorsítja az élezést. Ennek oka, hogy az élezés során leváló fémdarabkákat a lyukak összegyûjtik és megtartják, miáltal a kõ felülete tiszta és hibátlan marad. A Természetes Arkansas Kõ csak kis mennyiségû fémet távolít el, ezért fõ funkciója a sorjamentesítés. A három követ tartalmazó élezõ szett kiválóan alkalmas bicskák, vadász-, horgász-, konyhakések és mindenféle méretû egyéb eszközök élezésére.
Felületi finomságok:
durva gyémánt 325 grit
finom gyémánt 750 grit
Arkansas kõ 800 - 1000 grit


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK