Termékek


  • Penge hossza: 86 mm
  • Penge vastagsága: 3 mm
  • Penge anyaga: ZDP-189
  • Markolat anyaga: Carbon Fiber
  • Súlya: 88 g
  • Teljes hossza: 194 mm
Akciós ár: 80 940 Ft
(Netto: 63 732 Ft)
Régi ár: 85 200 Ft
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 2-4 hét
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

A Spydercónak számos kése van, ami évrõl-évre igen kelendõnek bizonyul. Ezeket a klasszikus CLIPIT bicskákat nagyon keresik, praktikusságuk, magas minõségük, megbízhatóságuk és nagy teljesítményük miatt. A Spyderco frissen tartja ezeket a klasszikusokat azáltal, hogy gyakran továbbfejleszti õket különbözõ új pengeacélok és markolat-anyagok felhasználásával.

A Calypso az egyik ilyen alapvetõ klasszikus, ami számos változatban jelent meg, és ami rengeteg késvásárlót gyõzött meg az egyenes bevezetõ élû, vastag falevél formájú pengék elõnyeirõl. Ez a dolgozó férfi vagy nõ zsebkése, aminek elkészítésekor abból az elvbõl indultunk ki, hogy egy kényelmes bicska olyan, mintha a kar természetes meghosszabbítása lenne.

E Calypso-leszármazott az eredeti három inches pengéjû Calypso Jr. modell nagyobb verziója. Pengéje 86 mm hosszú, neve Caly3.5, és most egy prémium változatban is megvásárolható: ZDP-189 pengével és karbonszálas markolattal.

A falevél alakú penge három réteg acélból készül. A mag anyaga magas széntartalmú ZDP-189 japán porkohászati acél, a külsõ laminált rétegeké puhább, rugalmasabb 420J2 acél. A penge egyenes bevezetõ élû, vágóéle fogazás nélküli, ami könnyedén hatol át a vágandó anyagon.

A kés markolata szürke színû karbonszálas mûanyag, melynek közepén helyezkedik el a back-lock. A markolat végére erõsített drótcsíptetõ révén heggyel fölfelé, a jobb oldalunkon, mélyen a zsebben hordhatjuk a kést.

A vágóél kontrollálhatóságát megnöveli a kiváló ergonómia. Ennek fõ letéteményese a markolat és a penge találkozásánál elhelyezkedõ markáns ujjvájat. E bemélyedés a mutatóujjat természetes módon a markolat alsó felére, a hüvelykujjat pedig közvetlenül a mutatóujj fölé, a penge hátára pozícionálja.

A Caly3.5 ZDP-189 egy új Spyderco klasszikus, ami sikeresen ötvözi a szépséget és a funkcionalitást.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK