Termékek

SPYDERCO Cat G-10
Kategória: Bicskák >> Mindennapokra
(TK: C129GP)

  • Penge hossza: 62 mm
  • Penge vastagsága: 2.5 mm
  • Penge anyaga: 440C
  • Markolat Anyaga: G-10
  • Súlya: 71 g
  • Teljes hossza: 151 mm
Akciós ár: 22 780 Ft
(Netto: 17 937 Ft)
Régi ár: 26 800 Ft
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 2-4 hét
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

Miért találnak ki a késgyártók a késeiknek állatokra utaló neveket és leírásokat? A Spyderco például azért, mert a kerek nyitófurat és az éles penge szemre és karomra emlékeztet.

Gondoljunk a macskákra. A macskák nagyon életrevaló és hatékony ragadozók, karcsú, éles karmokkal. A C129G Cat CLIPIT zsebkés falevél-alakú 440C pengével rendelkezik, amelynek hossza 62 mm. A kés egyenes bevezetõ élû és elképesztõen éles.

A mi macskánk különleges. Kiváló vágóképességet akartunk neki adni, ugyanakkor követelmény volt vele szemben a tetszetõs és kifinomult megjelenés is. Ezért a macskakarom-szerû élességet G-10 markolattal és Michael Walker-féle LinerLock® zárral kombináltuk. A fekete G-10 markolat ergonomikus formájú és méretû, a belsejében található linerek kitöltik a teljes hosszúságát. A linereket furatok könnyítik, így erõsek, de nem túl súlyosak.

A kést egy drótcsíptetõ bújtatja el mélyen a nadrág zsebében. A csíptetõ segítségével a kést heggyel felfelé, a jobb és a bal oldalunkon is hordhatjuk.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK