Termékek

BÖKER Turbine forty-two
Kategória: Bicskák >> Elegáns darabok
(TK: 110129)

  • Penge hossza: 97 mm
  • Penge vastagsága: 3.7 mm
  • Penge anyaga: Cronidur-30
  • Markolat Anyaga: Aluminium fabetéttel
  • Súlya: 156 g
  • Teljes hossza: 225 mm
Akciós ár: 78 455 Ft
(Netto: 61 775 Ft)
Régi ár: 92 300 Ft
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 2-4 hét
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:


CRONIDUR 30 acél: A Cronidur 30 az ûrrepülõgép-programból származó legújabb prémium acél. A Böker az elsõ cég, amely elérhetõvé teszi a késiparban. A Cronidur 30-at a repülõgépgyártás és az ûrtechnológia céljaira fejlesztették ki, ahol az alkatrészek tartóssága, megbízhatósága és hosszú élettartama elengedhetetlen követelmény. A Cronidur 30 jobban ellenáll a korróziónak, mint a 440C rozsdamentes acél. A többi jó minõségû acélban jelen lévõ nagy karbid részecskék a Cronidur 30-ban nem találhatók meg. Ehelyett – finoman szétszórt karbon-nitrid által biztosított – homogén szerkezet jellemzi. Az 58 Rockwell keménység és a megfelelõ szerkezet révén ezek a pengék olyan éllel és éltartással rendelkeznek, amilyennel egyetlen más jelenleg kapható acél sem. E prémium acélhoz most hozzá lehet jutni a Turbine, két új Titan modell és a legkiválóbb vadászkés, a klasszikus Lockback megvásárlásával.

A sikeres Turbine modell mindkét kézzel nyitható verziója A 4 mm vastagságú penge az új Cronidur 30 rozsdamentes prémium acélból készül. A pengét nyitott állapotban egy sziklaszilárd, 1.5 mm vastag liner lock rögzíti. A precíz CNC megmunkálással készült markolat anyaga: AlMgSi1. A markolaton az ujjak számára bemélyedések találhatók, ezért a fogás kényelmes és biztonságos. A kényelmet tovább növeli, hogy a zsebcsíptetõ heggyel fel- és lefelé való hordást is lehetõvé tesz.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK