Termékek

ARS Shanghai Shank Neck Knife
Kategória: Fixek >> Nyakkés
(TK: ARS07BB)

  • Penge hossza: 50 mm
  • Penge anyaga: 440C
  • Súlya tokkal: 85 g
  • Teljes hossza: 127 mm
Ára: 37 650 Ft
(Netto: 29 645 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: kérem írjon emailt
Leírás a termékről:

Az A.R.S Shanghai Shank egy kisméretû fixpengés nyakkés, tehát a nyakba akasztott zsinóron hordható. A kés egyetlen darab – gyöngyfúvott felületû – 440C rozsdamentes acélból készült. A markolaton található lyukak mérséklik a súlyt, a borotvaéles penge pedig elég erõs ahhoz, hogy kibírja az outdoor- és önvédelmi felhasználással járó megpróbáltatásokat. A kés tartozéka egy különleges, fröccsöntött Kydex tok, amit a nyakba lehet akasztani.

Az ARS egy új, high tech késgyártó cég, amelynek tulajdonosa és vezetõje az egyedi késeket készítõ Alex Shunnarah késmûves. Az ARS annyira bízik termékeinek magas minõségében, hogy mindegyiket kérdések nélküli életre szóló garanciával árusítja. Az ARS kések Amerikában készülnek prémium anyagokból, így például titánból, szénszálas mûanyagból, rozsdamentes és szénacélokból. Az ARS kések elegánsak és kifinomultak, továbbá precízen kezelhetõek és megbízhatóak.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK