Termékek

BÖKER PLUS Vox T-Hawk
Kategória: Balta >> Tomahawk
(TK: 09BO100)

  • Fej/penge anyaga: SK5
  • Markolat anyaga: SK5/G10
  • Súlya: 789 G
  • Teljes hossza: 355 mm
Akciós ár: 37 485 Ft
(Netto: 29 515 Ft)
Régi ár: 44 100 Ft
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 2-4 hét
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

Jesper Voxnaes nem csupán ötletes késeinek köszönheti hírnevét. Tervezett néhány remek tomahawkot is, melyek közül a Vox T-Hawkot a megszokott sokoldalúság és praktikusság jellemzi. Az erõs konstrukció egyetlen darab SK5 szénacélból készült, ami a korrózióvédelem céljából ellenálló porbevonatot kapott. A konkáv köszörülés extrém élességet biztosít, és számos vágó feladatra alkalmassá teszi az eszközt.

A G10 paneleket három csavar rögzíti, és könnyen leszerelhetõk. Alternatívaként – olívazöld és narancs színben, a megfelelõ hosszúságban mellékelt – paracord markolattekercselés is alkalmazható. A markolattüskén levõ lyukak mérséklik a súlyt, és megkönnyítik a zsinór rögzítését. Mindent egybevetve ez egy lenyûgözõ eszköz, ami – a különleges dizájnnak köszönhetõen – látványosan kiemelkedik a mezõnybõl. A Vox T-Hawkot nylon tokban szállítjuk.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK