Termékek

BÖKER Minos
Kategória: Bicskák >> Elegáns darabok
(TK: 110629)

  • Penge hossza: 79 mm
  • Penge vastagsága: 5 mm
  • Penge anyaga: N690BO
  • Markolat Anyaga: Titán
  • Súlya: 185 g
  • Teljes hossza: 189 mm
Ára: 125 375 Ft
(Netto: 98 720 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: kérem írjon emailt
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

A Böker kínálata a titán keretzár (framelock) egy új dimenziójával egészül ki. A Jens Ansø által tervezett, maximálisan szilárd Minos paraméterei igen meggyõzõek: 4 mm vastagságú erõs titán lemezek és 5 mm vastag penge, amelynek anyaga N690BO acél. Ennek a masszív konstrukciónak a kihangsúlyozása végett a zsebcsíptetõ, a távtartó és a nyitószemölcs is titánból készült. A markolat belsejében fellépõ bármiféle csavarodás hatékony kiküszöbölése érdekében a markolatpanelek plusz csavarokat kaptak, ezzel kizárva minden lehetséges gyengeséget.

Ha egy erõs zsebkést keresel, akkor helyben vagy! A markolatba maratott mély vájatok révén a kés jó fogású és biztonságosan kezelhetõ. A markáns hasú penge – az enyhe konkáv köszörülésnek köszönhetõen – kiváló vágó tulajdonságokkal rendelkezik. Mindegy hogy outdoor-, mindennapi, profi vagy vadászati célokra használod, a Minossal tökéletesen fel vagy szerelve.

A penge különleges felülete csodálatosan harmonizál a galvanizált titán markolattal, és rendkívüli megjelenést biztosít a késnek. A Minos könnyedén megbirkózik bármilyen feladattal. Mindent egybevetve ez egy kompromisszumoktól mentes eszköz, ami soha nem fog cserbenhagyni – bármilyen körülmények közé is kerülsz.További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK