Termékek


  • Penge hossza: 66 mm
  • Penge vastagsága: 4 mm
  • Penge anyaga: CPM-S35VN
  • Markolat anyaga: Canvas Micarta
  • Súlya: 134 g
  • Teljes hossza: 158 mm
Akciós ár: 82 110 Ft
(Netto: 64 653 Ft)
Régi ár: 96 600 Ft
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 4-7 munkanap
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

Büszkén mutatjuk be – egyedi együttmûködéseink keretében – az elsõ Neil Blackwood-féle Böker zsebkést, ami a Minx-szel lezárult sorozat folytatója. A Pimpsqueak sikeresen ellenáll a beskatulyázási kísérleteknek. A nézõponttól függõen egyaránt lehet az ismert „legkisebb nagy kés”, vagy a „legnagyobb kis kés”. A penge és a markolat szélessége – csakúgy, mint az anyagok vastagsága –, egy valódi taktikai zsebkés jellemzõi, ugyanakkor a kés teljes hossza és arányai inkább a kicsi és kompakt kések kategóriájának felelnek meg.

A masszív titán lemezek külsõ fele zöld színû vászonmicarta paneleket hordoz, belül pedig egy rendkívül erõs framelock (keretzár) mechanizmust alkotnak. Ugyanígy micartából készül a markolat távtartója is, ami a markolat végén hátúszóhoz hasonlóan kiemelkedik. A penge szép vonalát kihangsúlyozza a feltûnõ kétféle felület. A mestermûhöz a nagy teljesítményû S35VN acélt választottuk, amelynek különlegessége a nióbium, mint ötvözõ anyag.

További extra jellemzõ, hogy a csíptetõ a kés teljes körvonalát visszatükrözi. Egy legendás késmûves tervein alapuló nagyszerû kés, ami inspirálni fogja a gyûjtõket és a felhasználókat is.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK