Termékek


  • Penge hossza: Penge hossza: 85 mm
  • Penge vastagsága: Penge anyaga: D2 szerszámacél
  • Penge anyaga: Penge vastagsága: 3.1 mm
  • Markolat anyaga: G-10
  • Súlya: 159 g
  • Teljes hossza: 208 mm
Ára: 51 206 Ft
(Netto: 40 319 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 4-7 munkanap
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

Megérkezett a Benchmade Bone Collector sorozata! Ennek az 15020-1 jelû nem automata zsebkésnek a pengéje D2 szerszámacélból készül, nyitófurata mindkét kézzel használható, vágóéle sima. A rétegzett zöld-fekete G10 markolatnak igen jó a fogást ad a bordás mintázat. A Bone Collector sorozat darabjai AXIS lock zárszerkezettel vannak ellátva, így e kések egyszerûen és gyorsan nyithatók-zárhatók. A zsebcsíptetõ átszerelhetõ, így a kést a bal és a jobb oldalunkon is hordhatjuk – heggyel felfelé. Összességében egy kitûnõ; jó fogású, jó súlyú kés.

Minden vadásznak szüksége van egy ehhez hasonló sokoldalú vágóeszközre, ami számos felhasználási lehetõséget nyújt a vadonban.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK