Termékek


  • Penge hossza: 83 mm
  • Penge vastagsága: 3 mm
  • Penge anyaga: D2
  • Markolat anyaga: Zytel
  • Súlya: 100 g
  • Teljes hossza: 193 mm
Ára: 44 990 Ft
(Netto: 35 425 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: kérem írjon emailt
Leírás a termékről:

A Bravo One Outdoor egy kompakt méretû vadász és túra kés az ALPHA TWO OUTDOOR kistestvére. Kiválóan alkalmas katonai, és rendvédelmi célra egyaránt de vadászat és túrázás közben is jó partner lehet. A Bravo Outdoor modell régi ûrt elégít ki a POHL FORCE kések között. Ez a modell követi az ALPHA TWO sorozat Outdoor modell letisztult tökéletes pengeformáját és nagyszerûen fogható markolatát annak ellenére, hogy a kés méreteiben jóval rövidebb és nagyon arányosan lett lekicsinyítve. A tervezõ azért döntött úgy, hogy készít egy teflon bevonat nélküli változatot mert sonak kedvelik a mattított tiszta acél pengéket fogazás és egykezes nyitásra alkalmas kiegészítõ szem nélkül. Sikerült egy a mindennapokban nagyon jól használható kompakt méretû gyönyörü kidogozású kést készíteni ami kényelmesen elfér akár egy nadrág vagy öltöny zsebében vagy egy kisméretû és amúgy is túlzsúfolt nõi táskában.

A legfontosabb tulajdonságok:
* Csillogásmentes matt penge felület
* Üvegtörõ tüske
* Kiváló fogás bevetési kesztyûvel is
* Egyedi gyártási szám - minõségellenõrzés biztosítására
* 30 cm hosszúságú rögzítõ zsinórral ellátva

Szett tartalmaz:
* védõtáska
* kétnyelvû kezelési útmutató
* Diethmar Pohl által aláírt minõségi tanúsítvány


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK