Termékek

SOG Fasthawk
Kategória: Balta >> Tomahawk
(TK: F06TN-CP)

  • Fej/penge anyaga: 420
  • Markolat anyaga: Fiberglass/Nylon
  • Súlya: 539 g
  • Penge mérete: 51 mm
  • Teljes hossza: 318 mm
Ára: 16 000 Ft
(Netto: 12 598 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 4-7 munkanap
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

A SOG FastHawk gyorsabb, könnyebb, egyszerûbben kezelhetõ és hordható, mint testvére, a Tactical Tomahawk. Nem beszélve arról, hogy erõsebb, sokoldalúbb és praktikusabb is. Egy szerszám, amit sokkal többféle dologra fogsz használni, mint azt gondolnád. Hasítás, törés, vágás, kalapálás, lyukasztás, ásás, feszítés, törés, gyalulás, rovátkolás, dolgok felnyitása és dobás – ezeket a FastHawk mind tudja.

A fekete színû Hardcased bevonattal ellátott, 420-as rozsdamentes acélból készült fej a ballisztikus polimer nyélre strapabíró szegecsekkel és egy acél szorítógyûrûvel van rendkívül szorosan ráerõsítve. Az oldalsó mintázat biztosítja, hogy pontosan kalapálhassunk. A FastHawk egy nylon tokban hordozható, amit felerõsíthetünk derékszíjra, hátizsákra, vagy a felszerelésre. Egy univerzális eszköz a modern ember számára.


További képek
2013.02.03 12:45 - Ezeröcsi
Sziasztok! Amire én használom: 1. Dobófejsze - meg kell tanulni a technikát ugyan, de ha meg van Isteni érzés. :) 2. Cövek leveréshez - sátor vagy bármilyen menedék építésénél. 3. aprófavágás - tûzgyújtáshoz. Egyéb tulajdonságok: viszonylag könnyû, könnyen felakasztható a hátizsákodra.
Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK