Termékek

MANTIS Encore
Kategória: Bicskák >> Karambit
(TK: MK-3VXB)

  • Penge hossza: 50 mm
  • Markolat anyaga: Stainless steel
  • Súlya: 105 g
  • Teljes hossza: 152 mm
Ára: 20 250 Ft
(Netto: 15 944 Ft)
Státusz: beszerzés alatt
Szállítási határidő: kérem írjon emailt
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

Az "Encore" a Mantis legelvontabb formájú karambitja. Az MK-3 elõzõ két generációja is innovatív volt, de azok még tekintettel voltak arra, hogy mi az, ami belefér egy összecsukható karambit dizájnjába. Az "Encore" viszont az összes szabályt felrúgja.

A Mantis Spike-Spine (a kés hátán levõ nyúlvány) segítségével a penge erõfeszítés nélkül kicsapható, azzal a mozdulattal, ahogy elõvesszük a kést a zsebbõl. A markolat távtartójának anyaga fejlesztésen esett át, ezért az Encore hihetetlen erõvel és merevséggel büszkélkedhet, miközben pehelykönnyû.

És ne feledkezzünk meg arról a kreatív viszketegségrõl sem, amit minden Mantis késsel meg kell vakarni. Nézd meg a kés mindkét oldalára felszerelhetõ csíptetõn a megfordítható logót: az egyik irányból nézve az látszik, hogy MANTIS, a másikból pedig az, hogy KNIVES! Állati menõ! Too cool!


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK