Termékek


  • Penge hossza: 99 mm
  • Penge vastagsága: 2.9 mm
  • Penge anyaga: D2
  • Markolat anyaga: G-10
  • Súlya: 127 g
  • Teljes hossza: 223 mm
Ára: 75 600 Ft
(Netto: 59 527 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 2-4 hét
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

A 710-es modellt Bill McHenry és Jason Williams egyedi késeket gyártó késmûvesek tervezték. Ezen a késen mutatkozott be elõször a Benchmade szabadalmazott AXIS™ lock nevû zárszerkezete, amelynek szintén Bill és Jason voltak a tervezõi. Bár elég egyszerûnek tûnik, és az is, ugyanakkor Bill és Jason rengeteg és kemény – négy évig tartó – munkájának, kitartásának végeredménye. A mindkét kézzel egyformán jól kezelhetõ AXIS™ lock lehetõvé teszi a penge könnyû egykezes nyitását és zárását anélkül, hogy az ujjak bármikor is a penge útjába kerülnének. A zár nagyon ösztönösen használható, ezért mûködésének megértéséhez csak kevés instrukció kell, vagy nem is szükséges.

Amilyen egyszerû a zár, annyira rendkívüli az ereje – ez a legnépszerûbb tulajdonsága. A tesztelés során a zár több mint 90 kg negatív terhelést bírt ki károsodás nélkül. Amikor végül megadta magát, a linerek egyszerûen eltörtek a záró tengely fölött, viszont a Benchmade tesztelése alatt a penge egyszer sem csukódott volna rá a használó kezére. Az AXIS™ lockban két darab "Omega" alakú rugó található, ami kimagasló funkcionális tartalékot jelent. A rugók csak enyhe terhelést kapnak, és a tesztek azt mutatják, hogy korlátlan élettartamúak. Abban a valószínûtlen esetben, ha az egyik rugó tönkremegy, a másik még jól fogja mûködtetni a kést.

Ez a legerõsebb zár, amit idáig készítettek? Ezt nagyon nehéz biztosan megmondani. Mindazonáltal a Benchmade azt állítja, hogy biztosan erõsebb, mint sok átlagos lock-back és liner-lock késé. A 710-es modell jókora, 99 mm hosszú, D2 szerszámacélból készült pengéje visszahajló élû, ami megnöveli a vágóképességét. A dupla linerek anyaga hõkezelt 420-as rozsdamentes acél, csakúgy, mint a záró rúdé. A kés végén egy leszerelhetõ, rozsdamentes acélból készült zsebcsíptetõ található. A csíptetõ elhelyezkedése szükségszerû a zárszerkezet miatt. Ha ugyanis a markolat tengely felõli végén lenne, a kés túlságosan kiállna a zsebbõl.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK