Termékek

BENCHMADE Griptilian
Kategória: Bicskák >> Mindennapokra
(TK: BM550HG)

  • Penge hossza: 87 mm
  • Penge vastagsága: 2.9 mm
  • Penge anyaga: 154CM
  • Markolat anyaga: Mûanyag
  • Súlya: 92 g
  • Teljes hossza: 204 mm
Akciós ár: 42 255 Ft
(Netto: 33 271 Ft)
Régi ár: 46 950 Ft
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 2-4 hét
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

A képen látható kés a Benchmade Griptilian, amelynek tervezõje Mel Pardue. A Griptilian-nek 87 mm hosszú, módosított sheepfoot (birkaláb formájú) pengéje van, aminek anyaga 154CM rozsdamentes acél. Az 58–61 Rockwell-keménységû penge vastagsága 2.9 mm. A konkáv bevezetõ élû pengén recézett hüvelykujjtámasz van kialakítva, hogy biztos legyen a fogása, és nyitófurat, hogy egy kézzel – ballal és jobbal is – lehessen nyitni. A fekete színû Noryl GTX és Valox markolatot rozsdamentes acélból készült dupla linerek merevítik, hossza 117 mm. A késen mindkét kézzel egyformán használható AXIS lock és zsinórlyuk található. A kés végén levõ zsebcsíptetõt mindkét oldalra fel lehet szerelni.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK