Termékek

BÖKER Pry-Mate
Kategória: Fixek >> Egyéb
(TK: 120614)

  • Penge hossza: 70 mm
  • Penge vastagsága: 7 mm
  • Penge anyaga: N690
  • Markolat anyaga: Micarta
  • Súlya: 179 g
  • Teljes hossza: 165 mm
Akciós ár: 75 395 Ft
(Netto: 59 366 Ft)
Régi ár: 88 700 Ft
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: kérem írjon emailt
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

A Pry-Mate* neve önmagáért beszél. Az elképesztõ, 7 mm pengevastagságú eszköz nem ismeri a lehetetlent. Teljes hossza 16,5 cm, pengehossza 7 cm, és olyan masszív, mint egy tank. Jesper Voxnaes dán késmûves, a VoxKnives márka tulajdonosa készítette a Böker számára ezt a gyakorlatilag elpusztíthatatlan darabot. A bordázott micarta markolatpanelek és a mély rovátkák, amelyeken megtámaszkodhat a hüvelykujj, rendkívül biztos fogást nyújtanak bármilyen feladathoz. A markolat vörös csíkja attraktív kontrasztban áll a rendkívül széles pengeháttal. A konkáv bevezetõ él kiváló vágóképességet garantál, amit nem is várnánk egy ilyen méretekkel rendelkezõ pengétõl. A N690BO pengeacél szaténfényû, jól ellenáll a rozsdának, és kiváló az éltartása. A kézzel készített kydex tok többféle hordmódot is lehetõvé tesz, és Tek-Lok kompatibilis (a Tek-Lok nem tartozék). Egy rendkívüli kés, ami minden helyzetben beválik, és ami biztosan le fog nyûgözni.

*pry = feszítõvas, mate = cimbora


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK