Termékek

SPYDERCO Bug
Kategória: Bicskák >> Egyéb
(TK: C133P)

  • Penge hossza: 33 mm
  • Penge vastagsága: 1.7 mm
  • Penge anyaga: 3Cr13
  • Markolat anyaga: Stainless steel
  • Súlya: 12 g
  • Teljes hossza: 73 mm
Akciós ár: 5 580 Ft
(Netto: 4 393 Ft)
Régi ár: 6 200 Ft
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 4-7 munkanap
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

Az aerodinamika törvényei szerint a dongó nem tudna repülni, de szerencsére ezt elfelejtették vele közölni. A dongó repülése szembeszáll a természet törvényeivel, és azzal a várakozással is, hogy egy ilyen apró valami akkora teljesítményre lehet képes, mint a sokkal nagyobbak. Akárcsak a dongó, a Spyderco Bug teljesítménye is meglepetésszerû. A Bug, ami nem sokkal nagyobb, mint egy dongó, a Spyderco legújabb kése. Az elmúlt évben a Spyderco elkezdett gyártani úgynevezett SLIPIT késeket, amelyek zárnélküli zsebkések. Ezek nem rendelkeznek záró mechanizmussal, ami nyitva tartaná a pengét, ezt a funkciót a használat közben a penge tengelyére nehezedõ nyomás tölti be. A Bug a Spyderco SLIPIT sorozatának egyik darabja.

A pengehátig felköszörült (teljesen sima) penge anyaga 3Cr13 rozsdamentes acél, éle egyenes. A Bug markolatának sima felületén elfér egy kis gravírozás vagy díszítés, így a kés alkalmas arra, hogy egyedivé tegyék, és dísz- vagy ajándéktárgyként funkcionáljon. A markolat végén a zsinórlyuk elég nagy ahhoz, hogy láncot fûzzünk bele, s így nyakban hordhassuk, vagy kulcskarikára akasszuk. A Bug a legkisebb Spyderco zsebkés.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK