Termékek

FOX Spartan Fox - Arex Bajonet
Kategória: Fixek >> Egyéb
(TK: SF-2000)

  • Penge hossza: 188 mm
  • Penge vastagsága: 5 mm
  • Penge anyaga: 440A
  • Markolat anyaga: Forprene
  • Súlya: 640 g
  • Teljes hossza: 320 mm
Ára: 104 150 Ft
(Netto: 82 007 Ft)
Státusz: rendelhetõ
Szállítási határidő: 4-7 munkanap
Linkek: Gyártó oldala
Leírás a termékről:

Az AREX-nél a fejlesztés – életforma

2006 júniusában a FOX és a szlovéniai AREX cég aláírtak a szlovén védelmi miniszterrel egy hivatalos megállapodást. A megállapodás a SPARTAN bajonettnek a szlovén hadsereg részére való szállításáról szólt. A SPARTAN teljesen a szlovén védelmi minisztérium specifikációja alapján lett kifejlesztve, tesztelve és kiválasztva sok más, a tenderben részt vevõ modell közül. A SPARTAN F2000 az elõzõ sorozattól néhány lényeges részletben különbözik: a penge vastagsága 6 mm-rõl 5-re módosult, ily módon a kés összsúlya csökkent; a markolat végén lévõ zárszerkezet felsõ része kemény ERGAL-alumíniumborítást kapott, a MIL-A-8625C III specifikációja alapján, fekete színben. A markolat ugyanaz, mint a harci verzióé, annyi módosítással, hogy helyet tudjon adni a zárszerkezetnek. A cordura tok a védelmi minisztérium kérése és specifikációja alapján lett módosítva: a hátoldalon kapott egy különleges, rozsdamentes acélból készült csíptetõt, ami a szlovén hadsereg számára lett kifejlesztve. Míg az AREX cég lett megbízva a kés mûanyag alkatrészeinek és a cordura toknak a gyártásával, addig az összes többi részletrõl, beleértve a végsõ összeszerelést és a penge élezését, a FOX gondoskodik.


További képek
Az adott termékhez még nem érkezett hozzászólás. Új hozzászólás írásához be kell jelentkeznie.
Belépés
Postaköltség:
Amennyiben az áru értékét előre utalja, a kiszállítás ingyenes - minimum rendelési összeg 20.000 huf. Abban az esetben ha utánvétes fizetési módot választja, a teljes postaköltséget a vásárló fizeti meg. A postai költségekről ide kattintva tájékozódhat.
Fizetési módok:
- átutalás:
Sztrakkay Tamás
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011265-01421475-00100003
SWIFT kód: UBRTHUHBXXX
IBAN kód: HU12 1201 1265 0142 1475 0010 0003
- PayPal (link): sztrakkay.tamas@freemail.hu,
- utánvét alapállapotban futár melynek költsége 1700 huf, vagy külön kérésre posta melynek minimum 1.900 huf - 2.600
Szállítási módok:
postai szállítás, futár vagy személyes átvétel
Személyes átvétel esetén, az átvétel részleteinek egyeztetése céljából, a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon meg fogja keresni.
A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek, éppen ezért minden terméknél ez az adat fel van tüntetve. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk nem raktárkészletről, hanem nagykereskedésből történő beszállítással dolgozik. Emiatt előfordulhat, hogy a feltünetetett szállítási határidő módosulhat, valamint hogy a termék pillanatnyilag nem kapható. Erről természetesen értesítést küldünk a megrendelőnek.
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK