GYIK
Regisztrációval, ki/belépéssel, adatok kezelésével kapcsolatos kérdések
 1. Kérdés: A saját adatok módosításánál nem tudom megváltoztatni a belépési nevem és az e-mail címem. Miért?
  Válasz: Ez biztonsági okokból van. Belépési nevet nem lehet regisztráció után megváltoztatni. Az e-mail cím megváltoztatására csak indokolt esetben kerülhet sor. Amennyiben meg szeretné változtatni a rendszerünkben szereplő e-mail címét, írjon e-mailt a kapcsolat oldalon található címek egyikére, amelyben feltünteti a belépési nevét, jelszavát, valamint az új e-mail címét. Ebben az esetben az e-mail címet átírjuk.
 2. Kérdés: Elhagytam az oldalt és amikor újra visszatértem, a kosaramban benne voltak a korábban belerakott termékek. Máskor viszont ilyenkor eltűntek. Miért van ez?
  Válasz: Amikor elhagyja a oldalt, a rendszer 30 percig megőrzi az Ön belépését, annak letelte után viszont kilépteti. Kiléptetéskor a kosarából eltűnnek a benne hagyott termékek.
Rendeléssel kapcsolatos kérdések
 1. Kérdés: Honnan tudom hogy milyen fizetési és kiszállítási módok közül tudok választani?
  Válasz: A megrendelés elküldésekor az adatok megadásakor választható ki a kért fizetési és kiszállítási mód. Az adott időpontban az ott található módok közül választhat.
 2. Kérdés: Átutalásos vagy PAYPAL-os fizetés esetén honnan tudom hogy hová kell utalni a pénzt?
  Válasz: Ezeket az adatokat a megrendelés leadásakor kapott e-mailben fogjuk elküldeni.
 3. Kérdés: A termékek személyes átvételére hol van lehetőség?
  Válasz: A személyes átvétellel rendelt termékek átvételének pontos helyének és idejének egyeztetése céljából a megrendelés leadása után munkatársunk telefonon fogja megkeresni.
 4. Kérdés: Mennyi a kiszállítás díja?
  Válasz: A kiszállítás aktuális díjait a termékek részletes leírásánál található "Szállítási és fizetési feltételek" részben tesszük közzé.
(A listát a felhasználóktól érkező kérdések alapján folyamatosan bővítjük)
Copyright © Syaky Online Késboltja 2009-2013. Minden jog fenntartva
Információk|Használati útmutató|GYIK